Goereecup III 2023 met BBQ zaterdag 26 Augustus. GEEF U OP VOOR DE BBQ UITERLIJK WOENSDAG 23 AUG VOOR 17.00 UUR!

Herinnering: Zaterdag 26 Augustus: Goereecup III 2023.
Geef u op voor de BBQ voor woensdag middag 17:00 uur!

Hallo allemaal,

Na de spetterende 1e Goereecup met veel wind  en de 2e zenuw slopende Goereecup met in de eerste uren geen wind zijn we zaterdag 26 Augustus al weer toe aan Goereecup III met BBQ nadien. We zijn benieuwd waar de weergoden ons aanstaande zaterdag weer mee gaan verrassen!

Wij nodigen ook de nieuwe leden uit om mee te doen. Je hoeft echt geen wedstrijdzeiler te zijn of een snel zeiljacht te hebben, het gaat om het plezier en het is een leuke manier om snel meer leden te leren kennen.

De wedstrijden staan op zichzelf, kosten slechts 5 euro inschrijfgeld per boot en zijn verdeeld in twee klassen. Boten die minimaal drie van de vier Goereecup-wedstrijden mee hebben gevaren, doen ook mee voor het eindklassement in een van de twee klassen en kunnen dus de Goeree Cup 2023 winnen!

Het programma voor zaterdag ziet er als volgt uit:

  • Inschrijving met koffie: 10.00 uur
  • Palaver: 11.00 uur
  • Start: 12.00 uur
  • Finish tussen 15.00 en 16.00 uur
  • Prijsuitreiking: 17.30 uur

Na de prijsuitreiking serveert het team van de reddingsloods een BBQ bufet met salades en frites voor 20,00 euro per persoon. Gaarne opgeven uiterlijk woensdag 23 augustus voor 17.00 uur met hoeveel personen u gebruik wilt maken van het menu bij Piet Witvliet 06-15674646 (whatsapp bericht of bellen).

Uiteraard bent u ook van harte welkom tijdens de finsh, de prijsuitreiking en/of het eten als U niet heeft kunnen meegevaren.

NB: Zoals eerder vermeld, ziet het verdere wedstrijdprogramma voor dit seizoen er als volgt uit:

  • zaterdag 26 aug: Goereecup III
  • zaterdag 23 sept: Goereecup IV
  • zaterdag 14 okt: Piet vd Linde Trofee

Wij hopen en verwachten dat jullie aanstaande zaterdag weer in groten getale zullen meezeilen en hopen daarnaast de overige leden na afloop te ontmoeten na de finsh bij de prijsuitreiking, het borrelen en het eten.

Tot zaterdag  26 augustus voor de Goereecup III en / of de prijsuitreiking en nadien het BBQ buffet.

Met vriendelijke groeten,

Evenementen Commissie WSV Goeree