Datum

02 sep 2023
Verlopen

Tijd

20:30 - 23:55

Drijf Inn Bioskoop zaterdag 2 september!

Uniek evenement zaterdag 2 September:
Drijf in bioskoop oude haven Ouddorp.
GEEF UW BOOT OP VOOR 30-08-2023!

 

Ahoy, Filmfanaten op het Water! Vaar mee naar een Unieke Drijf-in Bioscoopervaring!

(Voor praktische toelichting betreffende ligplaats en aankomst tijd om af te meren zie onderaan) 

Haal het anker binnen, beste zeevaarders! Maak je klaar voor een onvergetelijk cinematisch avontuur zoals je nog nooit hebt meegemaakt.

Drijf-in Bioscoop Presenteert: Mamma Mia! – Zing Gezellig Mee Evenement

Datum: Zaterdag 2 September 🕣 Tijd: 20:30 📍 Locatie: De historische haven van Ouddorp (afmeren vanaf 18:00 uur, zie toelichting onderaan)

🌟 Ahoi, matrozen, zeelieden en filmliefhebbers! 🌟
Bereid je voor op een filmavond op het water zoals je nog nooit hebt beleefd. We transformeren het rustige water van de oude haven in een magisch filmparadijs waar schepen van allerlei soorten en maten welkom zijn en te genieten van het betoverende verhaal van Mamma Mia! Maar dat is nog niet alles – dit wordt geen gewone vertoning; het wordt een meezing-spektakel van formaat!

🎶 Koers naar de Liedjes: 🎶 Terwijl de zon ondergaat boven de glinsterende zee, laten we de hartverwarmende melodieën van Mamma Mia je omarmen. Voel de zeewind en zing uit volle borst mee met al je favoriete ABBA-hits! 🎤🎶

🍿 Zee aan Snacks: 🍿 Geen filmervaring is compleet zonder het essentiële bioscoopsnack – popcorn! Geniet van bakken vol zalige popcorn terwijl je jezelf onderdompelt in het betoverende verhaal dat zich op het scherm ontvouwt. En onthoud, goed gezelschap en gelach zijn de perfecte ingrediënten!

🌊 Golven van Gezelligheid: 🌊 Of je nu op een groot schip, een knusse boot of een dobberend vlot zit, kom zoals je bent en laat je omringen door de magie van de film en de charme van de zee. Neem je bemanning, je geliefden en je zangstemmen mee – dit wordt een onvergetelijke avond!

🚢 Bevestig je Plek op het Dek: 🚢 Om ervoor te zorgen dat jouw schip een perfecte kijkplek vindt, vragen we je vriendelijk om je aanwezigheid te bevestigen met vermelding van lengte en breedte schip vóór 30-08-2023 door het versturen van een e-mail naar:   evenementen@wsvgoeree.nl  Ruimte is beperkt, dus mis de boot niet voor dit fantastische aquatische avontuur!

⚠️ Belangrijke Veiligheidsinstructies: ⚠️ Veiligheid staat bij ons voorop. Zorg ervoor dat je vaartuig tijdens de vertoning goed is  vastgemaakt. Reddingsvesten en veiligheidsuitrusting dienen binnen handbereik te zijn.
Maak je klaar om uit te varen voor een filmisch avontuur dat de golven in je hart zal doen opwaaien en herinneringen zal creëren die een leven lang meegaan. Zie je bij de film, zeelieden!
Gunstige wind en een kalme zee, Evenementen commissie WVS Goeree evenementen@wsvgoeree.nl
P.S. Vergeet niet om die zangstem op te warmen – we gaan ons eigen zeeliederenkoor vormen! 🎶🚢

Graag uw aanwezigheid met lengte en breedte van de boot bevestigen voor 30-08-2023 met een email naar evenementen@wsvgoeree.nlWe gaan het scherm opstellen waar normaal de vissersboot Ouddorp 14 ligt. We gaan de eerst rij grotere schepen vanaf 18.00 uur tegen de palen leggen met de kuip naar het scherm vanaf box 51 wegzijde naar box 7 Grevelingenzijde. Ieder lid met vaste ligplaats achter die lijn in de oude haven die mee wil doen moet dus voor 18:00 uur vertrekken en later weer aanschuiven. We zullen een opstelschema maken met de plaats en tijd waar u uw schip kunt afmeren en u hierover informeren.   

Voor de vaste ligplaats houders van de oude haven die vanuit hun eigen box willen deelnemen, vriendelijk verzoek om dat ook door te geven aan evenmenten@wsvgoeree.nl.

Met vriendelijke groeten,

Evenementen Commissie WSV Goeree